Bra Mat Hemma - Premiumkassen

Premiumkassen ger dig den ultimata matkasseupplevelsen där allt ingår!

  • 4 middagar
  • 2 – 6 personer
  • 25-45 min

Linas Originalkasse kommer att innehålla en variation av råvaror som vi noga valt ut för att inspirera och ge dig goda och sunda middagar.

Köp din matkasse från:

699 kr

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA PREMIUMKASSEN FRÅN BRA MAT HEMMA

Bra Mat Hemma starta 2009 med en vision om att alla familjer ska kunna tillaga en god och nyttig middag. Oavsett om du är van vid att laga mat eller ej så kommer du definitivt lyckas laga riktigt god mat med en matkasse från Bra Mat Hemma. Idag kan du välja mellan fyra olika matkassar som du kan få hemlevererade till din dörr.

Maten i Premiumkassen är perfekt för både stora och små familjer och vi är säkra på att alla i familjen kommer gilla maten!

Med Premiumkassen får du en matkasse som till stor del består av närproducerade råvaror från Värmland och Närke. Premiumkassen är perfekt om du vill ha en matkasse där du får allt uppmätt och klart så du slipper göra en massa extra jobb vilket gör att du kan fokusera på det du tycker är viktigt i livet.

Fördelar med Premiumkassen:

25-4strong class="big">25-4strong class="big">25-4strong class="bic;cad7f" daymm stycteaystrong class="bic;cad7f" d):a'); ga('create', 'UA-56734418-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

2semkasseu botså ha=t($windvc_b att alla i familjen kommer gilla maten!

Med Premiumkassen får du eumkassen ftem-or spacs9uo_btn3- "RSw/p>" dV20u in.tpsvc_btn3-s cle1 vcn_lauapnscri mat class="mv">25-48-1'Guarnin.js?h smat cl

25-48/