Efter den första mars så gäller nya priser hos Matkomfort

Matkomfort Uppdaterar sin Prislista

Från och med den 1 mars uppdaterar Matkomfort sin prislista. Prishöjningen gäller samtliga matlådor och du hittar dem nuvarande priserna på sidan för Matkomfort samt här nedan. Prislista Premium 1 portion 530 kr 2 portioner 785 kr 3 portioner 1050 kr 4 portioner 1265 kr (995 kr) 5 portioner 1510 kr 6 portioner 1695 kr…

Nyårskassen från Middagsfrid

Nyårsmiddag med Nyårskasse från Middagsfrid

Tycker du inte att årets sista måltid bör vara något alldeles extra? Det tycker i alla fall Middagsfrid som nu introducerar Nyårskassen som innehåller förrätt, varmrätt och efterrätt till 8 personer! Vad sägs om halstrade pilgrimsmusslor med pumpapuré och som varmrätt ankbröst med björnbärssås & ugnsrostad sallad.

Detta är några av rätterna du kan förvänta dig från Middagsfrids Nyårskasse! Läs mer om matkassen här och beställ innan den 20 december och få matkassen för endast 1 595 kr!

Leverans sker mellan den 27 – 29 december

Julbordskasse från Bra Mat Hemma

Nyhet: Julbordskassen från Bra Mat Hemma

Nu inför julen så lanserar Bra Mat Hemma en ny matkasse som kan vara intressant att känna till om man vill slippa all julstress. Julbordskassen från Bra Mat Hemma innehåller allt man kan tänkas behöva till julmiddagen. Matkassen innehåller råvaror och recept så du kan laga en god julmiddag till dig och din familj.

Vad sägs om maträtter som Janssons Frestelse, Griljerad Skinka och Grönkålssallad med Granatäpplen och till efterrätt blir det Ris a’la Malta med Saftsås och Rocky Road Julgodis som allt räcker till 6 – 8 personer. Klicka här för att läsa mer om Bra Mat Hemmas – Julbordskasse.

Hitta Bästa Matkassarna för Barnfamiljer

Bästa Matkassen när man har Barn?

Vi har märkt att många efterfrågar matkassar som är anpassade till barnfamiljer, så vilka matkassar är bäst lämpade om man har barn i åldrarna 5 – 10 år? Detta ska vi försöka besvara i dagens inlägg som handlar om matkassar som är anpassade för barnfamiljer.

Idag finns det ett stort utbud av matkassar och vissa kan vara något mer lämpade till lite yngre barn då dessa innehåller maträtter som barn ofta gillar.

Skräddarsy din Matkasse hos Middagsfrid och välja bland 16 olika recept

Skräddarsy Din egen Meny hos Middagsfrid

Nu lanserar Middagsfrid en efterlängtad tjänst där du själv kan skapa din egen meny som du vill ha i din matkasse. Tjänsten heter À la Carte och lanseras under vecka 40. À la Carte kommer fungera som en prenumeration och kommer kosta 195 kr i månaden och då har du möjlighet att ändra menyn i din matkasse hur många gånger du vill innan leverans.

Möjligheten att ”anpassa” sin matkasse finns även hos andra matkasseföretag som till exempel…

Linas Matkasse introducerar en ny matkasse: Snabba Kassen

Nyhet: Snabba Kassen från Linas Matkasse

Linas Matkasse introducerar den nya matkassen, Snabba Kassen. Med denna matkassen kommer du tillaga mat som har en tillagningstid på mellan 15-25 minuter! Matkassen bjuder på 4 middagar åt 4 personer och är perfekt för hushåll där det är viktigt att maten blir tillagad snabbt.

Är ni en aktiv familj som har mycket kvällsaktiviteter med viktiga tider att passa? Och matlagningen får då inte ta för lång tid? Då ska ni välja Snabba Kassen från Linas Matkasse!

Beställ ICAs Matkassar Online

Beställ Din ICA Matkasse Online!

ICA satsar nu ännu mer på e-handel och lanserar därför ICAs Matkasse! Matkassen kan du antingen få hemlevererade eller så kan du hämta den i din närmaste ICA butik. Matkassarna finns i fyra olika varianter: Inspiration, Laktosfri, Familj och Bistro.

I och med att man nu lanserar dessa matkassar så erbjuder man alla kunder som köper sin första matkasse att köpa den för halva priset!

Vilken matkasse är bäst?

Vilken Matkasse är Bäst?

Så vilken matkasse är bäst? Och vilken matkasse ska man välja…

Detta är en väldigt bra fråga och du kommer förmodligen få olika svar beroende på var du läser eller vem du frågar. Men för att försöka hjälpa dig välja rätt matkasse har vi skapat denna lilla guide där vi tar upp några saker som vi tycker du ska tänka på när du väljer en matkasse!

Få en Globalkniv när du beställer en matkasse

Få en Globalkniv vid köp av Matkasse!

Just nu får du som köper en matkasse från Middagsfrid även en Globalkniv med på köpet till ett värde av 795 kr. Allt du behöver göra är att köpa någon av Middagsfrids populära matkassar! Nedan hittar du några av dem mest populära matkassarna som våra besökare brukar köpa.

Detta erbjudande gäller även nya kunder dock kan du ej kombinera prova-på-pris och Globalkniv!

Alla Matkassar du kan testa till halva priset!

Testa Matkasse till Halva Priset!

Om du aldrig har testat en matkasse innan så kan det kanske vara intressant att veta att där finns matkassar du kan testa till nästan halva priset! Just nu finns det 3 matkasseföretag som erbjuder så kallade prova på-pris på alla sina matkassar. Här nedan hittar du alla matkassar som du kan välja att testa.