Vilka matkassar är bäst när man har barn?

Vilka matkassar är bäst när man har barn?

Matkassar anpassade för barnfamiljer?

Här har vi samlat några populära matkassar till barnfamiljer där barnen är mellan 8 - 12 år. Dessa matkassar innehåller maträtter som barn ofta gillar, de är också enkla och snabbat att tillaga så vanligtvis kan du har maten klar och redo att ätas inom 25 till 35 minuter. Vilket är perfekt om man har aktiviteter på kvällarna och behöver få gjort maten snabbt innan barnen ska iväg.

Därför väljer många familjer en barnkasse

  1. Få mer tid över till annat - Då mycket av råvarorna är förbereda och recepten är väldigt enkla att följa så tar det oftast inte mer än 25 – 35 minuter att tillaga varje middag.
  2. God & nyttig mat - Varje matkasse innehåller råvaror och recept som är noga näringsberäknat för att innehålla rätt mängd fett, protein och kolhydrater.
  3. Rolig & inspirerande matlagning - Det faktum att du har alla ingredienser i exakta mängder såväl som recept med tydliga instruktionen gör matlagningen väldigt enkel och rolig.
  4. Mat som barn gillar - Det är inte alltid så lätt att planera vad man ska laga för mat till barnen. Men med en matkasse för barn så får du maträtter som barn ofta gillar.

Några populära matkassar till barn:

1. Linas Matkasse - Enkelt och lättlagat

Linas Matkasse - Enkelt och lättlagat

Linas Matkasse - Enkelt och lättlagat

Maten i Lättlagat är perfekt för familjer med barn eftersom den tillåter er att laga lättlagad mat som både barn och vuxna gillar. Lättlagat är Middagsfrids mest lättlagade och barnvänligaste matkasse eftersom man har valt att använda råvaror och andra ingredienser som alla barn gillar.

9.2av 10
Typ av matkasse
Barnkasse
Personer
4 st
Middagar
4 st
Pris
869 kr
Prova-på-pris
695 kr
Läs mer om Linas - Enkelt och lättlagade matkasse

2. Middagsfrid - Barnkasse

Middagsfrid - Barnkasse

Middagsfrid - Barnkasse

Maten i Barnkassen är perfekt för familjer med barn eftersom den tillåter er att laga lättlagad mat som både barn och vuxna gillar. Barnkassen är Middagsfrids mest lättlagade och barnvänligaste matkasse eftersom man har valt att använda råvaror och andra ingredienser som alla barn gillar.

8.9av 10
Typ av matkasse
Barnkasse
Personer
4 st
Middagar
4 st
Pris
845 kr
Prova-på-pris
545 kr

3. HelloFresh - Matkasse för barn

HelloFresh - Matkasse för barn

HelloFresh - Matkasse för barn

Barnkassen från HelloFresh är en matkasse som helt fokuserar på barnvänliga rätter. De är goda, uppskattas av såväl små som stora barn och har en hög igenkänningsfaktor. Middagarna består mestadels av en animalisk råvara, såväl rött kött som fisk, kolhydrater och en spännande sallad eller grönsak.

8.9av 10
Typ av matkasse
Barnkasse
Personer
4 st
Middagar
4 - 5 st
Pris
699 kr

4. Matkomfort - Vrooom

Matkomfort - Vrooom

Matkomfort - Vrooom

Barnsligt goda favoriter för hela familjen. Matkassen består av goda maträtter som både barn och vuxna gillar. Rätterna består av huvudråvara, kolhydrater och någon egen hemlagad sås. Matkassen kommer med fyra kompletta middagar för fyra personer och levereras med färska svenska huvudråvaror. (Vrooom levereras utan grönsaker och passar därför familjen som vill välja egna tillbehör).

8av 10
Typ av matkasse
Personer
4 - 8 st
Middagar
4 st
Pris
980 kr

5. Ecoviva - Ekologisk Barnvänlig

Ecoviva - Ekologisk Barnvänlig

Ecoviva - Ekologisk Barnvänlig

Ecovivas barnvänliga matkasse innehåller rena och enkla smaker, rätter som barn känner igen med råvaror av högsta ekologiska kvalitet. Samtidigt är rätterna skapade för en lättare och snabbare tillagning. Recepten har roliga barntips om vitaminer och hälsa men även exempel på hur grönsaker kan presenteras på ett barnvänligt sätt.

7.6av 10
Typ av matkasse
Barnkasse
Personer
4 st
Middagar
4 st
Pris
545 kr

Vill du se fler matkassar till barn ska du gå till sidan matkassar och välja barnkasse under typ av matkasse så kan du se alla tillgängliga matkassar.

Vad är skillnaden mellan en vanlig matkasse och barnkasse?

Den stora skillnaden mellan en "standard"-matkasse och en matkasse som är anpassade för barn är att i barnmatkassen har matkasseföretagen lagt större fokus på barns smakpreferenser och du kommer även märka att maten är något enklare att tillaga och kräver mindre förberedelser.

Detta beror på att matkasseföretagen vet att i en barnfamilj händer det väldigt mycket. Till exempel så är det många som har begränsat med tid på kvällarna då barnen kanske ska i väg på träning eller andra kvällsaktiviteter och då ska det inte ta en timme att tillaga maten.

Publicerad den