Middagsfrid - 30% på 3 st matkassar.Spara 30% på de 3 första matkassarna från Middagsfrid!

Gå till erbjudande

Blogg

Välkommen till bloggen. Här skriver vi om allt som rör matkassar och mat på nätet. Att köpa mat via nätet blir allt mer populärt och utbudet ökar ständigt så det kan vara svårt att ha koll på vad som är aktuellt. Ta del av aktuella erbjudanden, nya matkassar och mycket mer.

Är det ekonomiskt med färdiga matkassar?

Är du osäker på om det är ekonomiskt att beställa en färdig matkasse med hemleverans? I det här inlägget jämför vi några färdiga matkassar mot liknande råvaror och matkassar som du själv plockar ihop från Hemköp, Coop och ICA.

Matkasse för två personer (2024)

I det här inlägget har vi samlat alla matkassar som passar 2 personer och mindre hushåll. Dessa matkassar är perfekta för dig som är student, bor i ett singelhushåll eller delar boende. Ta reda på vilka mindre matkassar som finns tillgängliga.

Vilken matkasse är bäst i test? (2024)

I detta inlägget har vi sammanställt flera så kallade "bäst i test"-tester för att ta reda på vilka leverantörer som erbjuder de bästa matkassarna i flera olika kategorier så som snabblagade, barnkassar, flexitariska, vegetariska och ekologiska.

Matkassar för dig som tränar (2024)

I det här inlägget går vi igenom några matkassar som kan passa bra för dig som gillar att träna och har en aktiv livsstil. Dessa matkassarna är för dig som vill hitta en bra balans mellan god mat och det som är bäst för din kropp.

Mat samma dag som du beställer?

Går det att få mat levererad samma dag som man beställer? I det här inlägget har vi samlat alla tjänster där du kan beställa och få din matkasse levererad inom en dag. Klicka för att se alla tillgängliga tjänster i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ge bort matkasse i julklapp (2024)

Här förklarar vi hur du gör för att ge bort en matkasse i julklapp. Det vanligaste sättet att ge bort en färdig matkasse i julklapp eller present är att köpa ett presentkort. På så sätt kan personen som får presenten själv välja den matkasse som passar dennes smakpreferenser.

Vilka matkassar är bäst när man har barn?

Här besvarar vi frågan som nog många barnfamiljer någon gång har haft problem med. Vilken mat ska man välja när man har barn som inte gillar att äta allt? Här har vi samlat alla matkassar som är speciellt framtagna för att passa barn och barnfamiljer, stora som små.