Middagsfrid - 30% på 3 st matkassar.Spara 30% på de 3 första matkassarna från Middagsfrid!

Gå till erbjudande

Om sidan

Här hittar du lite information om själva tjänsten, varför vi har skapat tjänsten och hur den kan hjälpa dig som funderar på att beställa en färdig matkasse. Fortsätt läsa för mer information om sidan.

Detta är Matkassarna.com

Matkassarna.com skapades 2012 och vårt mål var att göra det enklare att hitta och beställa en färdiga matkassar för hemleverans.

Sen dess har marknaden för färdiga matkassar växt oehört mycket och idag omsätter branschen flera hundra miljoner och antalet matkasseföretag har mer än fördubblats. Idag erbjuder även vanliga matvarubutiker konceptet med färdigpackade matkassar, dock i en något mindre skala och oftast är det en lokal tjänst.

Idag finns det mer än 20 olika företag som erbjuder färdiga matkassar vilket gör att det kan vara svårt att veta vilken leverantör man ska välja, och det kan vara svårt att veta vad som skiljer sig åt mellan alla företagen. Därför har vi skapat denna tjänsten där du enkelt kan jämför alla matkassar som finns tillgängliga i Sverige. Vi gör det enkelt att filtrera fram matkassar som passar dina behov, kanske vill du ha en matkasse som är barnanpassad eller som är helt laktosfri? I vilket fall så hjälper vi dig hitta rätt matkasse.

På matkassarna.com har vi samlat all information som finns tillgänglig på leverantörernas hemsidor och vi vissa även alla matkassar som finns tillgängliga hos varje leverantör, om matkassen finns i flera versioner med olika antal middagar och personer så kan du se hur priserna skiljer sig åt. På så sätt behöver du inte besöka flera olika leverantörer för att jämföra matkassar. När du hittar en matkasse som passar dina behov kan du enkelt gå direkt till leverantören och den utvalda matkassen för att snabbt och enkelt göra din beställning.

Vad är nytt med Matkassarna.com (v2.0)?

  • Matkassar från fler leverantörer i Sverige.
  • Möjlighet att jämföra alla matkassar.
  • Företagssida - Se allmän infomation och alla tillgängliga matkassar.
  • Se möjligheter till leverans i alla städer och län.

Kommande uppdateringar:

  • Fler leverantörer (Detta arbete pågår och nya leverantörer läggs till varje vecka).
  • Ännu mer information om matkassarna, målet är att att varje matkasse ska ha en egen undersida med information.