Rabattkoder - Få rabatt på matkasse

Här samlar vi alla aktuella rabattkoder som du kan använda när du ska beställa en matkasse. Med hjälp av en rabattkod kan du får tillgång till extra priser, erbjudande och andra premier. Genom att klicka på knappen 'Visa rabattkod' så kopieras rabattkoden automatiskt.

Aktuella rabattkoder:

Linas Matkasse

Läs mer om Linas Matkasse
Rabattkoder från Linas Matkasse

Spara upp till 819 kr på 2 matkassar

31 mars, 2023

25% rabatt på dina 2 första matkassar. Spara upp till 819 kr på 2 matkassar. Erbjudandet gäller endast nya kunder till och med 31 mars. Gäller på leveranser fram till och med 30 april 2023.

Rabattkoder från HelloFresh

Spara upp till 965 kr

Gäller tillsvidare

Spara upp till 965 kr på dina första 4 matkassar! 30% rabatt på de första 2 matkassarna + 20% rabatt på den 3:e och 4:e matkassen.

Rabattkod för matkassar och mat på nätet

Här har vi samlat aktuella rabattkoder och andra erbjudanden som finns tillgängliga från några av de mest populära matkasseföretagen i Sverige. Vi försöker samla alla erbjudnande som matkasseföretagen erbjuder. Är du ute efterr en billigare matkasse? Genom att utnyttja någon av rabattkoderna så kan du spara stora pengar på dina middagar och samtidigt upptäcka nyttiga och inspirerande recept. Med en färdig matkasse så får du allt du behöver för att laga goda middagar som hela familjen gillar, dessutom leveranas matkassen hem till dig.

Många matkasseföretag erbjuder också prova-på-priser vilket gör att du kan testa en eller två matkassar till nästan halva priset - Klicka här för att se alla matkassar och aktuella priser. Matkassar med prova-på-pris kräver ingen rabattkod, men du måste vara ny kund för att kunna ta del av erbjudandet.

Tillgång till extra bra priser på matkasse

Det enda du behöver göra är att hämta din rabattkod här ovanför och sen anger du den i kassan när du ska gör ditt köp.

  • Alla rabattkoder kontrolleras innan de publiceras
  • Ingen registrering eller medlemsskap behövs för att ta del av våra rabattkoder.

Rabatt på matkassar

De färdiga matkassarna finns idag i en rad olika utförande och det finns nästan alltid någon kasse som passar alla smaker och tillfällen. Eftersom kassarnas innehåll och prisbild ibland förändras så kan det vara svårt att hålla koll på alla erbjudanden och priser. Därför har vi utvecklat denna tjänsten där vi kontinuerligt updaterar och publiserar aktuella erbjudanden och rabattkoder för de flesta matkassar som finns tillgängligt.