Middagsfrid - 30% på 3 st matkassar.Spara 30% på de 3 första matkassarna från Middagsfrid!

Gå till erbjudande

Mat samma dag som du beställer?

Finns det tjänster som levererar mat samma dag?

Idag finns det faktiskt några tjänster som erbjuder hemleverans redan samma dag som du beställer, men än så länge är de rätt så begränsat och ofta gäller det bara storstadsområdena. I det här inlägget kommer vi samla alla företag som erbjuder matkassar med hemleverans redan samma dag som du beställer.

Då denna typ av tjänst än så länge är begränsad till större städer så vi kommer fokusera på att hitta tjänster och matkasseföretag som erbjuder leveranser i framför allt Stockholm, Göteborg och Malmö.

Tyvärr kan vi redan nu berätta att nästan ingen av de traditionella matkasseföretagen erbjuder leverans samma dag. Istället är det Mathem och Mat.se som erbjuder denna typ av tjänst. Vi är inte helt säkra på hur HelloFresh hanterar sina leveranser, men de skriver på sin hemsida att de levererar varje dag. Så kanske är det möjligt att beställa på förmiddagen och sen få matkassen på eftermiddagen.

Listan kommer uppdateras allteftersom vi hittar nya leverantörer och tjänster.

Företag i Stockholm som levererar mat samma dag

Här under hittar du alla företag och tjänster som erbjuder hemleverans av mat och matkassar i Stocholm redan samma dag som du beställer:

Mat.se

I Stockholm erbjuder Mat.se dagligen leveranser och beroende på när du skapar din beställning så kan den leveraras inom någon timme. Enligt deras hemsida så kommer varor som levereras samma dag mellan kl. 16:00 - 22:00 och då måste du ha lagt beställningen senast 11:59.

Hos Mat.se kan du få alla leveranser kostnadsfritt om du handlar för minst 750 kr och om du väljer leverans till eftermiddagen dagen efter din beställning. Annars om du önskar leverans samma dag eller på morgonen dagen efter (kl 07-12) så är avgiften 99 kr. Minsta ordervärde för leverans samma dag eller nästa morgon är 500kr.

HelloFresh

När det gäller HelloFresh så är vi inte helt säkra på om de erbjuder samma dag leveranser, men eftersom de har leveranser varje dag så tror vi det kan vara möjligt att få matkassen levererad samma dag om du till exempel beställer på förmiddagen.

Om det inte är möjligt att få matkassen levererad samma dag så kommer den levereras dagen efter du har lagt beställningen och leveransen är även helt kostnadsfri.

Mathem

Mathem är precis som en matbutik fast på nätet och här kan du beställa allt du kan hitta i din lokala matvarubutik.

I Stockholm erbjuder Mathem leveranser samma dag, dock kan det tillkomma en extra avgift på "samma dag" leverans. Annars är leveranser helt kostnadsfri för privatpersoner när du köper för över 700 kr och när beställningen läggs senast dagen före leverans.

Företag i Göteborg som levererar mat samma dag

Här under hittar du alla företag och tjänster som erbjuder hemleverans av mat och matkassar i Göteborg redan samma dag som du beställer:

HelloFresh

Enligt HelloFresh kan du själv bestämma när du vill ha din matkasse levererad och eftersom HelloFresh levererar matkassar varje dag i Göteborg finns det kanske möjlighet att få matkassen levererad samma dag om du till exempel beställer på morgonen så kan den kanske levereras på eftermiddagen.

Mathem

Precis som i Stockholm så erbjuder Mathem även leveranser i Göteborg och även här finns det möjlighet att beställa med "samma dag leverans" som du lägger en beställning. Vid samma dag leverans tillkommer en extra avgift, annars sker leveransen dagen efter du har lagt beställningen och då sker leveransen kostnadsfritt om du har handlat för minst 700 kr.

Företag i Malmö som levererar mat samma dag

Här under hittar du alla företag och tjänster som erbjuder hemleverans av mat och matkassar i Malmö redan samma dag som du beställer:

HelloFresh

Enligt HelloFresh kan du själv bestämma när du vill ha din matkasse levererad och eftersom HelloFresh levererar matkassar varje dag i Malmö så är det kanske möjligt att få matkassen levererad samma dag, annars levereras matkassen dagen efter beställning.

Mathem

I Malmö är Mathem det enda företaget som erbjuder matleveranser samma dag som du beställer. Precis som i Stockholm och Göteborg så tar Mathem ut en extra avgift för att leverera samma dag, annars sker leveransen dagen efter du har lagt beställningen och då sker leveransen kostnadsfritt om du har handlat för minst 700 kr.

Fler städer där du kan få mat levererad samma dag:

Mat.se

Följande är några fler städer där Mat.se erbjuder leveranser: Södertälje, Kungälv, Kungsbacka, Alingsås och Borås. Hurvida de erbjuder samma dag leverans beror på din address.

Mathem

Följande är några fler städer där Mathem erbjuder leveranser: Uppsala, Västerås, Borås, Båstad, Enköping, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Köping, Linköping, Lund, Motala, Norrköping, Söderköping, Södertälje och Ystad.