Middagsfrid - 30% på 3 st matkassar.Spara 30% på de 3 första matkassarna från Middagsfrid!

Gå till erbjudande

Erbjuder HelloFresh matkassar med glutenfritt?

Finns det glutenfri matkasse hos HelloFresh?

Så erbjuder HelloFresh någon färdig matkasse med glutenfritt innehåll? Det korta svaret är tyvärr nej. Idag erbjuder HelloFresh ingen färdig komponerad matkasse som är helt glutenfri. Men eftersom du har möjlighet att välja mellan 30 olika recept varje vecka så kan du själv välja ut de recept som är glutenfria och på så sätt skapa en glutenfri matkasse.

Detta betyder att du måste spendera lite tid på att undersöka deras recept för att hitta alla måltider som är gltenfria. Du kan göra detta genom att gå till deras hemsida och klicka på "Se våra menyer".

Därefter får du tillgång till alla middagar och recept som erbjuds varje vecka. Genom att klick på dessa middagar kan du se vilka ingredienser som ingår och på så sätt välja de middagar som inte innehåller några produkter med gluten.

Är HelloFresh ett bra alternativ om man är glutenintolerant?

Text

Andra populära matkassar med glutenfritt innehåll:

Linas - Klassisk & inspirerande

Linas - Klassisk & inspirerande

Den klassiska och inspirerande matkassen från Linas Matkasse är perfekt för dig som tränar och vill äta nyttig mat. Välja mellan 30 olika recept varje vecka och skapa en matkasse som innehåller middagar och råvaror med mycket protein och fett.

Antal personer: 2 - 4 st

Antal middagar: 3 - 5 st

Tillagning: 30 - 40 minuter

Pris från 399 kr

Årstiderna - Flexitariska

Årstiderna - Flexitariska

I den flexitariska matkassen från Årstiderna får du middagar bestående av fågel och fisk, blandat med vegetariska måltider. Dessutom är alla råvaror 100% ekologiskta så du slipper onödiga tillsatser. Matkassen är perfekt för dig som tränar och som vill äta nyttig mat.

Antal personer: 1 - 4 st

Antal middagar: 4 st

Tillagning: 30 - 40 minuter

Pris från 455 kr

HelloFresh - Familjevänligt

HelloFresh - Familjevänligt

Med den familevänliga matkassen från HelloFresh kan du själv kombinera kött, fågel, fisk med vegetariska måltider. Varje vecka kan du själv sätt ihop din egen veckomeny och då du kan välja mellan 30 olika recept. Skapa din egen matkasse som är bra för både träning och hela familjen.

Antal personer: 2 - 4 st

Antal middagar: 3 - 5 st

Tillagning: 30 - 40 minuter

Pris från 288 kr

Sammanfattning

Text