Nyårskasse (2022)

Här har vi samlat alla matkassar som ger dig en komplett middag inför nyår. Enkelt, smart och lyxigt. Med en nyårskasse får du allt ni behöver för en lyckad nyårsfest. Slipp allt jobb med planering och laga god mat.

OBS: Tyvärr är utbudet av nyårskassar väldigt begränsat i år. Här under hittar du alla matkassar som vi har hittat.

Årstiderna - Nyårskasse (Vegetarisk)
Tillagning: 100 - 120 min
Jämföra

Årstiderna - Nyårskasse (Vegetarisk)

2 - 4Middagar till 2 - 4 personer
33 middagar per vecka
fr. 950 krPris från 950 kr

Den vegetariska nyårskassen från Årstiderna innehåller allt du behöver för en fantastisk lakto-ovo-vegetarisk trerättersmiddag åt 2 eller 4 personer. Finns endast i begränsat antal, så se till att du beställer i god tid. Klicka här under för att kolla tillgänglighet.

nyårskasse

Årstiderna - Nyårskasse tillval (Vegetarisk)
Tillagning: 100 - 120 min
Jämföra

Årstiderna - Nyårskasse tillval (Vegetarisk)

1Middagar till 1 personer
33 middagar per vecka
475 krPris från 475 kr

Detta är ett tillval för nyårskassen och innehåller 3 rätter till en person. Finns endast i begränsat antal, så se till att du beställer i god tid. Klicka här under för att kolla tillgänglighet.

nyårskasse

Nyårsmiddag med en färdig matkasse

Avsluta årets sista kväll med en sprakande nyårsmiddag som du bara behöver tillaga och färdigställa. Med en nyårskasse kommer du laga mat precis som proffskockarna på restaurang, utan halvfabrikat och med råvaror av högsta kvalité. I matkassen får du förrätt, huvudrätt, något extra tilltugg samt någon nyårsdessert. Helt enkelt allt du behöver för en lyckad nyårsafton. Om du vill slippa allt jobb med att planera hela middagen och behovet av att åka och inhandla allt som behövs? Då ska du välja en färdig nyårskasse.