Middagsfrid - 30% på 3 st matkassar.Spara 30% på de 3 första matkassarna från Middagsfrid!

Gå till erbjudande

Nya matkassar (2024)

Här hittar du alla nya matkassar som släpps under året (2024) så enkelt kan se vad som är nytt. Kanske är du redan prenumerant av en matkasse, men du är ute efter någon ny variant med nya spänande recept och råvaror.

Linas - Express
Tillagning: 30 - 35 min
Jämföra

Linas - Express

2 - 4Middagar till 2 - 4 personer
3 - 53 - 5 middagar per vecka
fr. 599 krPris från 599 kr

Express-kassen innehåller goda vardagsmiddagar som du kan tillaga på bara 20 minuter. Matkassen kräver färre moment och med smarta genvägar hinner ni äta tillsammans även i en hektisk vardag.

snabblagat

nyhet 2023

Linas - Barnfamilj
Tillagning: 30 - 35 min
Jämföra

Linas - Barnfamilj

2 - 4Middagar till 2 - 4 personer
3 - 53 - 5 middagar per vecka
fr. 599 krPris från 599 kr

Barnfamilj-kassen innehåller goda och varierade middagar med milda, bekanta smaker och uppskattade grönsaker. Med Barnfamilj blir hela familjen nöjd med middagen.

snabblagat

barnkasse

nyttig

nyhet 2023

Nya matkassar som har tillkommit under året.

Att ändra dina matvanor till det bättre kräver generellt mer än halvhjärtat engagemang. Det finns inget unikt sätt att bli mer hälsosam, men de flesta hälsoexperter skulle nog ändå säga att äta bättre är ett väldigt bra sätt att börja bli mer hälsosam. Kan låta enkelt, men det är det inte och det är inte alla som klarar det.

Men genom att prenumerera på en nyttig matkasse kan du i alla fall säkerställa att välbalanserad och näringsrik mat alltid finns till hands, vilket gör dig mindre mottaglig för irriterande frestelser och mindre nyttiga alternativ.

Med massor av matkassetjänster och matkassar att välja mellan, kommer den mest hälsosamma matkassen 2024 att vara den som uppfyller dina krav på mat. Få mat skickad till dig som du gillar med stora portioner och allt till ett pris som passar din budget. Idag finns det matkassar som innehåller hälsosamma måltider designade för nästan alla som vill ha en, på den här sidan hittar du de mest populära matkassar, allt för att hjälpa dig hitta det bästa alternativet.